Masterpiece & More

Hej alla goa läsare! (typ en men skitsamma) I got news to tell you! :)
Nej, jag har inte förlovat mig, fått barn eller nått annat extraordinärt. Men det är fortfarande en viktig sak för mig eftersom få bra saker verkar hända mig i livet. Därför är jag glad!
Igår åkte jag in till centrum och köpte ett par fina trosor, en present till syrran och en...ny mascara! :D Haha, nästan så glad att jag skiter på mig. Inte för att jag köpte saker, då kan jag gott hålla mig. Men det fantastiska var att mascaran levde upp till mina förväntningar! Och mer, för mina förväntningar är inte alltid så höga förstår ni ;)
Den visade sig vara toppen och perfekt för mina sköra fransar. Hoppas den håller måttet, annars blir denna tjej väldigt besviken...


-Det enda som kan förlänga glädjen ytterligare.

Det var den stora nyheten för idag...och säkert för flera veckor framöver också. Snart (om en timme) ska familjen ut och röra på sig. Alltid bra med motion har jag upptäckt! Vi ska faktiskt röra oss i riktning mot simhallen för att skaffa mig ett simkort eller liknande :D Kunde (nästan) inte varit lyckligare! Nu kan jag plaska gott i vattnet haha.
Efter det köper vi blommor och sticker till min farmor för hon har fyllt år. Grattis! 

PS: Om någon fin jävel kommenterar detta inlägg, så kanske jag lägger upp en bild på mina (numera) snygga ögonfransar! How about that? ds.

Wanted!

Jag är vanligtvis inte den som skriker efter skor, men när jag såg dessa ville jag genast ha dem! Jäkligt snygga asså ;)


- 449:-

Dessa är inte heller så pjåkiga:

- 499:- & 399:-

- 449:- & 599:-

Tror faktiskt de senare är mer praktiska för denna årstid, men what the hell, jag kan väl inte kontrollera mina känslor direkt!

Allt från Dinsko!

Hard work work!

Hej igen! Det var väl ett tag sen ;)
Jag har haft ganska fullt upp med att balansera vardagen så bloggen har blivit helt bortglömd. Fast det är väl bra på ett sätt. Nu har jag åter igen gjort ett pluggschema som ska få mig att fokusera på riktigt, haha!
Har ett stort prov imorgon om ekologi, så det gäller att planera bra...precis som jag gjort...hehe...
Nämen, hade tänkt filosofera lite om julen och det faktum att den snart är här IGEN! Det har liksom aldrig gått upp för mig att åren tar samma väg hel tiden. När julen tar slut, tänker man alltid: Jaha, det där gick ju snabbt?! Sedan när den kommer och knackar på dörren året efter, blir man överraskad och tänker: Jaså, har du kommit tillbaka nu? Okej, jag ska väl sluta skriva MAN, för jag menar ju JAG :P
Iaf, JAG brukar alltid tänka att man verkligen inser hur snabbt året har gått när man är framme vid juletiderna. Då ser jag tillbaka och tänker: Vänta lite, var det inte jul alldeles nyligen?

Jaja, det är väl bra att man får en ny "chans" varje år, ifall att man har gjort bort sig, glömt något eller så de tidigare gångerna. Samtidigt finns det nästan inget så deprimerande, som att veta att livet aldrig ter sig annorlunda, år efter år samma visa... Klä granen, handla klappar, se på Kalle Anka. Ni vet, alla dessa traditioner. Kan man får en gångs skull bli lite överraskad? Så att man blir lite mer medveten om att man faktiskt lever och inte bara gör alla saker som en gammal tråkig rutin? Sådant är lite spännande.

Hmm,, fina funderingar det där. Men nu måste jag fortsätta mitt plugg. SUCK. Den goda nyheten är att det går bra i mitt sociala liv iaf ;) Tror jag...?

Fashion Skills

Till skillnad från Idol så vet jag faktiskt inte särskilt mycket om trender och mode. Jag tror att jag skulle kunna vara intresserad om jag ville, men det känns inte så troligt för min del. För att bli en fashionista behöver jag nog lite mer cash än det lilla jag har. What's the use annars lixom?

Men jag känner iaf på mig att dessa saker blir riktigt heta i höst:
1. Ränder - alla typer.
2. Axlar - de ska vara markerade eller utstickande på nått sätt
3. Smala jeans - no more bootcut!
4. Jordnära färger - känns ganska självklart?!
5. Ponchos - jaaa, vad ska man säga?
6. Mocka (är det så de stavas) - ett fint material som jag tror blir riktigt trendigt!

That's that people!
Gonatt <3

Idol-lycka!!

Jag är faktiskt lite av en idolnörd om sanningen ska fram. Någon gång i sitt liv ska man väl vara riktigt ärlig, så nu passar väl bra. Fast jag inte alltid velat erkänna att jag alltför ofta ser på Idol, så är det alltså så det ligger till. Man vill väl inte gärna ha den där stämpeln på sig som säger att man vet för mycket om något. T.ex vem som sjöng bäst/falskt, vem som åkte, vem som var snyggast o.s.v. Men nu vet ni det! Den personen som är lika påläst och insatt i idol som deltagarna själva är jag. Haha.

Själva poängen med inlägget var inte att jag skulle flamsa bort mig, utan att berätta att jag blev så lycklig att mina favoriter kom med i tävlingen. Tyvärr kan inte alla de fortsätta hela resan, men hoppas de hänger med så långt som möjligt iaf. Särskilt varm i hjärtat blev jag av deras fina låtar tror jag. Otroligt bra framträdanden. Och mors lilla OLLE som fick en till chans! Jag blev sååååå glad över det. Så snälla rösta på honom!! Han är bäst och förtjänar det verkligen. Synd bara att inte Jimmy kom vidare istället för typ Elin Blomsterkrans eller va fan hon hette. Han har en sådan otrolig talang och känsla! :( Jaja, man kan väl inte få allt...

Men här listar jag mina favvisar iaf:
1. Olle dårå ;) Lite småkär i honom!
2. Madeleine - så sprudlande och smittar av sig sin glädje, jättebra röst!
3. Andreas Weise - man bara måste älska honom! Så cool och skitbra röst har han!
4. Daniel - så söt att man vill äta upp honom, skitfin röst och förmedlar känslan!
5. Geir - jaaa, han är banne mig en skitbra sångare! Hög coolfaktor för att va gubbe haha ;)
6. Linnea och Minnah delar sista platsen! Båda unika och bra sångare!

Och Alice hamnar nog precis utanför :P

RSS 2.0