This moment

Dags att uppdatera lite kanske? Nåja, veckorna går så snabbt - har inget speciellt att klaga på. Livet går ut på att gå till skolan, kolla på idol och sova just nu... :P  Men i förre helgen såg jag en film - the ugly truth och det var den verkligen. Ugly och snuskig och bra, hela sanningen. I enjoyed the movie ;)

Jag sitter här och målar mina långa fina naglar som trot eller ej har växt, HAAAHH! Coolish va? Jag är i en "ej bitar period" just nu. men det är svårt att hålla sig ifrån dem. det slutar alltid med att jag nästan äter upp mina naglar..jaja.

hoppas päronen kommer hem snart med något gott käk att ha framför idol :D ja, jag är besatt - just nu. det är en tradition och jag är svensk, så jag har all rätt att ödsla mina kvällar åt Tv4. De är säkert jätteglada där borta på redaktionen iaf.
Ibland födriver jag tiden åt mitt nya fina elpiano, men jag hatar att jag är så ej tålmodig!! jag kan aldrig koncentrera mig på noter för länge då blir jag galen och tar det tyvärr ut på tangenterna,mohahaha.

hej svejs, lingonbajs...


Kärleksmums och blåbär

Känner mig som en sådan där riktigt hipp och modern bloggerska med en kärleksmums och blåbärssoppa framför mig, medan jag berättar om mitt liv haha. Tyvärr inte i sängen och myser eftersom jag ej har en bärbar dator men det är bara för allas bästa. Hur skulle det se ut med en tonåring som aldrig lämnade sin säng och hade fyrkantiga stirrande ögon?

Hsh, idag var det väldigt tröttsamt med hela 5 lektioner, ja jag gillar att klaga mycket. Imorgon har vi ännu fler t.o.m 6 stycken lektioner. Hur ska man orka igenom veckan. Förmodligen likadant som i förra veckan - göra ett besök till cafeterian varje dag för energimål (läs: onyttigheter)

Ja, jag skäms lite eftersom jag inte har kunnat träna på länge och ätit så mycket dåligt de asenaste 5 hundra åren haha. Fastän det inte ser ut som det känner jag mig väldigt tjock inuti. Och nej jag har inte anorexia, för isåfall skulle jag inte veta om hur jag ser ut och det gör jag, så de så!
ledsen för all flummig text, men jag är så trött så det är outhärdigt!!!!!!!!

Just nu

Vad mysigt läget är just nu. jag har varit på två filmkvällar i rad och imorgon kommer det bli en till :D
Min klass är väldigt tajt, de flesta iaf, så det känns skönt att alla kan umgås utan problem :)

Idag fick jag ett par jeans av mor min, gulligt eftersom jag behövde det. Ja, och det menar jag också! Det är ingen fåfänga sak det här :P

Något jag kanske behöver mer än jeans är dock nya fräscha gympaskor som jag brukar säga. Mina är gamla och trasiga och (of course) ärvda. Det är dags att ta farväl, men jag önskar de kunde hamna på ett bättre ställe än sopstationen. Kanske istället i famnen på någon som behöver dem, det skulle faktiskt lätta mitt hjärta <3

Nu är det bäddat och klart för sängen, GOD NATT!!

Fördröja saker

Ang. förra inlägget är JAG i stort behov av en förändring. Om jag nu ska spela ytlig, så menar jag alltså en hårförändring. Jag är verkligen trött på min hårfärg som mer och mer börjar likna ett dött djur. Och det är vad jag har blivit tack vare min fina man.
Nej, ut med det gamla och in med det nya! Ett nytt liv kräver en ny fräsch hårfärg.

Så snart det går ska jag ta tag i det problemet ;) Det gäller bara att hitta tid till det..

Kram // Miss-i'm-not-delaying-anything-at-all.

Omfamna förändringen

Ibland ryser man bara av själva ordet. Ibland kan man vara i behov av det. Jag snackar förändring, gott folk. Vad betyder det för dig? Vad är innebörden? Olika såklart från person till person. Men vi snackar fortfarande om att göra något annorlunda. Med en twist, så att säga. Man vill ju förändra något till det bättre, men när man inte har något val? Då är det verkligen sämst, det suger rent ut sagt om jag nu ska framföra min åsikt på ungdomsspråk. Men vad är det som är så farligt? Någon gång i livet krävs det en förändring, så varför inte nu? Ska jag kanske även dra till med "ju förr desto bättre".
Men vad är det som gör att vi människor förraktar detta ord?
Jag tror snarare att problemet ligger i oss själva. Att vi inte vågar släppa taget. Att vi är för envisa. Men då och då kommer det hjälp. Frågan är om vi använder oss av hjälpen eller inte. Hänger vi hårt i ordet för glatta livet eller springer vi så långt som möjligt ifrån det?
Det är som sagt alltid olika hur man reagerar. Alla reaktioner är mänskliga, det är ju vi som använder oss av dem. Men då kan vi väl också välja att inte göra det. Att göra en förändring behöver inte innebära att gå ifrån mes till mobbare (bara ett exempel). Att göra en förändring, tycker jag, innebär att inse att man gör det. Att man kan och vågar. Det är det som skiljer läget från tidigare. Reaktionen till problemet.

So have no fear! Förändringar är inte där för att göra oss illa. De är där för att kunna hjälpa oss, i vilken situation som helst.

RSS 2.0