Svaret

Det är vid dessa tidpunkter då jag verkligen önskar att en "Ben & Jerry - Half baked" kunde bota mina problem och mina tankar. Och lösa upp alla tidigare händelser. Men jag har redan ätit massa kexchoklad så jag tror tyvärr inte det är lösningen. Kanske för stunden.
Fan jag har så mycket jag vill skriva att jag lika gärna kan börja på en roman.

"Ge mig en hjälpande hand...

...Jag drunkar."

Vissa människor blir bara erbjudna massvis med motgångar!

Ja, och hur fan ska man då kunna räta på ryggen efter tusen sådana fall? Det verkar som...eller ska jag omformulerar mig så att det låter lite hårdare... Det ÄR helt enkelt så att en del personer har blivit satta till livet på jorden endast för att plågas. Nu tror ju inte jag på satan eller gud eller änglar eller nått av det där ändlösa tramset, men om det nu skulle finnas en mening med det här, vad är den? och vems jävla idé var det? Jag har blivit så ini helvetes trött på att jämt bli satt i skuggan av de glada, på att jämt bli jämförd med människor som är lyckliga, på att aldrig duga. Så fort man får sin chans, en liten ensam gnista av ro eller någon annan tillfredställelse, så tas den lika snabbt ifrån en. Som om jag inte förtjänar det, som om jag inte är bra nog, som om jag inte kommer att kunna lära mig av det! 
OK, jag fattar! det är mitt öde att hela tiden behöva lära mig och andra hur man reser sig upp efter en nedgång. Och ännu en! Jag behöver inte fortsätta för ni fattar väl poängen. Men hur ska jag berätta att jag fan inte orkar längre! När kommer tillfället då jag kan uppge denna information till den ansvarige? Så att han får plågas istället för mig, så att han förstår vilket helvete han har utsatt mig för och själv får veta hur det känns när hundratusen ton av sorg trycker mig ner över axlarna. Jag vill bara bli fri! Fri från dessa bekymmer och tankar. Men när tar det slut?
Hur länge dröjer det innan jag får säga: Enough is enough!!! och bryta mig loss från alla tunga kedjor av förbindelse till döden, för det är dit jag kommer om detta aldrig tar slut.

Snälla, hjälp mig, får jag lust att skrika ut. Men vem skulle kunna? Och vem lurar jag egentligen? Inte mig själv säkerligen. Jag vet ju redan att allt som behövs för att få ett sår att åter blöda är ett litet ynka stick. Allt som behövs för att påbörja marschen till dödsstigen är en liten knuff. Och allt som behövs för att inte mer finnas och enda sättet för mig att bli fri från mina minnen och tankar som härjar dag och natt är ett enda... steg.

Nya Brills!

De är här! Snygga, coola, svarta, lätta, balla och framförallt stiliga ;D
I Ray Bans modell fast fejk såklart. Ofta jag har råd att punga ut 800:- på ett par brillor liksom. Men de är ändå superbra. Sitter bra på näsan också. Märket är prestige och fick de för 99:- på kicks!
Enda problemet är att jag har väldigt dålig syn och är allergisk mot linser. Därför måste jag använda glasögon varje dag typ :P Och det går liksom inte ihop. Hur kan man ha nytta av solbrillor när man har vanliga under? Det är fult obekvämt och sitter inte bra :( Så enda chansen är när jag faktiskt har möjlighet att klämma in linser en gång per månad eller så, eller så får jag inte se under brillorna, typ när jag solar, då blundar man ju ändå. Det är svårt - en plåga utan dess like, men det är bara att bita i det sura äpplet för det finns ingen bättre lösning. That's life right? Vissa måste utstå stora svårigheter för att komma vidare i livet. Men det borde bara göra mig starkare. Frågan är om det bara är just kroppen som håller igång av sig självt. Det andra hänger bara på, har inget val... Måste leva bara för att.

Jaja.

Kalaspuffar i tiden

Kära gamla puffar! Åter i min ägo :D Kommer inte ihåg senaste gången vi hade detta paket förvarat i skåpet. Var säkert för 5 år sedan typ. Men nu är de tillbaka, kanske inte för alltid, som man brukar säga men de stannar åtminstone..hmmm... i två veckor möjligtvis ;) Jag blev så sugen på puffarna och saknade bara allmänt att få vara liten igen att jag bad mamsen köpa in detta sockerbegär.
Nu äter jag en skål och det är precis som den gamla goda tiden hihi. Bara av att kolla på paketet kommer nostalgin fram,visst är det lite sorgligt trots allt :( Aldrig mer barn. Snart vuxen. Men om jag får välja så tar jag med mig dessa i framtiden. Det är väl inget brott heller. Inget kan stoppa mig ;) Jo..kanske priset till slut men vi är ju inte helt panka än, så det så.

Det är som det står på kalaspuffarna - Alltid lika goda ;)


- Det enda som saknas nu är något kärt gammalt tv-program, typ Lugn i stormen eller Huset fullt :'D


RSS 2.0