Vacker önskan

Igårkväll drömde jag att jag var tillsammans med Elijah Wood. Det brukar nästan aldrig hända att det man önskar ska ske i en dröm faktiskt sker, men denna gång hade jag väl kollat på så många filmer och bilder med honom att hjärnan tyckte det var viktigt. 
Vi var i min båt, i förpiken och myste. Men det fanns andra där på båten så vi kunde inte göra saker som kunde höras för tänk om vi blev upptäckta. Så det vart mest kyssar.
 
Det var ett tag sedan jag crushat så hårt på en skådis. Har redan sett flera filmer han gjort innan sagan om ringen. Filmer jag inte ens visste att han gjort. Hans hår som tonåring och hans oskyldiga leende är nästan för mycket. Den seriösa blicken som så lätt tycks förmedla hans tankar. Gud. 
 
Dyk upp i mina drömmar en gång till kära Elijah.
 
Bildresultat för elijah wood
 
 

En lördagskväll

Jag känner mig som världens patetiska person. Det enda i mitt liv är netflix och att virka och har blivit klar med min grytlapp och vet inte vad mer jag ska göra som passar min nybörjarnivå.
Min dag idag bestod av att lyssna på podcast och hämta livsmedel från mina föräldrar. Ännu mer mat de ger mig som jag måste laga i kylen innan den blir dålig. 
Pendlar från platsen framför fönstret vid elementet och sängen. det är i princip allt jag gör. känner mig arg på "vänner" som skriver i chatgrupper jag är med i fast ändå inte för jag har inte svarat på jättelänge och ändå måste de alltid skriva i den stora gruppen ist för en liten privat när alla vet att det bara är tre personer i den gruppen som har sina inside jokes och bara tycker det är intressant vad som pågår i deras liv. skitsamma vad de andra har för åsikter, det är bara intressant om det är skvaller. 
 
Vill bara att de försvinner helt från mitt liv så jag slipper ha ångest övr att jag själv inte ger någon respons. vill bara att de ska fatta på egen hand att det dem gör bara får mig att må dåligt. orkar inte jämt vara den personen som jagar, som söker, som desperat vill ha bekräftelse och inte får något. orkar inte...

Sjätte februari

Idag ska vi prata om vampyrer. Alltså min klass, inte du och jag. Jag har aldrig varit ett fan av vampyrkonsten, men här är jag nu och läser gotisk litteratur och då ingår vampyrer. Det är rätt så intressant dock, inte sån där cheesy twilight (som jag för övrigt såg på netflix igår för att påpeka att inte ens jag är överlägsen nog att njuta av tonårsdrama ala the cold ones) för det känns spooky samtidigt som det är vackert språk även om jag inte sällan känner mig dum som inte fattar gammal engelska. Och det är alltid så jäkla mycket religion i smeten, jag pallar inte mer diskussion om kristendomens påverkan!
 
Har lätt ont i huvet men vill bära tofs iaf. vad göra??
 
Såg små små korn av vitt falla ned utanför fönstret nyss. nu är det bara luft igen. februari, är det du som bjuder på lite snö kanske? Det är lugnt annars. Inte ditt fel.
 
 

RSS 2.0